Sapwnas, oxi Tsakonas Δημιουργός: Antiope11, Karamoggos Norvegicus https://de.wikipedia.org/wiki/Samen_(Volk) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
O allos o KaraSTOKOS vrike allo souksé gia kwlotoumpes!
v
v
v
KaraSTOKOSvοnΟz
12-10-2023 @ 18:50
Aaxaxaxaxaxa ρε Σουβλαξ.
Den ise ikanos na diakrinis ena Asiati apo ena Lapona.
Souvlax, oxi flats
Λάπωνα απο Ασιάτη
δεν διακρίνεις ακαμάτη
μόνο ανοίγεις την παλάμη
για της Πρόνοιας το βαλάντι
mpouaxaxaxaxaxaxaxaxa
stoke!!!!!!!
Siga KarasapWna mou tha katriseis to strigkaki sou apo to paratravigmeno KaraFAKE gelio sou!!!!
KaraMPAZOYXTEN mou ............... an den mporeis na diakrineis kapoies asiatikes epirroes sto proswpo tou typou tha prepei na eisai KaraSTRAVADI me kranos.Egw pantws diakrinw kai kapoia moggolika xaraktiristika kai vale mas Kazantzidi.
Kai kati allo KaraVLAXE .................... apokleietai autos na einai o typikos LAPONAS ilithie.Egw tha´lega kapoios Notio-Koreatis pou spoudazei sto Örebro. Fwtografia passaporti me ola ta periks!!!!
Rikse KwloTOUMPA twra!
Skata PornoVLAKAS eisai re HLITHIE MpourdeloSAVVAKH ............... opote theleis sou kanw tin myti "tapa" gia sampania. Malakismeno SkatopornoPI8HKI.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-10-2023 |