Ποσο Μοιαζουμε Δημιουργός: DimitrisPratsos, Δημηττρος Πρατσος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ
Πως ταιριαξαμε εμεις
μεσα στο χαος της ζωης
πως βρεθηκαμε
Πως ταιριαξαμε εμεις
μ΄εκατομυρια ψυχες
πως δεν χαθηκαμε
Ποσο μοιαζουμε
ποσο μοιαζουμε
σαν δυό σταγονες
απ΄την ιδια τη βροχη
Ποσο μοιαζουμε
ποσο μοιαζουμε
σαν δυό εικονες
απ΄την ιδια προσευχη
Πως ταιριαξαμε εμεις
αυτη την απληστη ζωη
πως την νικησαμε
Πως ταιριαξαμε εμεις
κι ενα παραδεισο να ζουμε
μεσα χτισαμε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-12-2023 |