Δεν ψάχνω στιγμή Δημιουργός: κοποιπεηστ Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΝ ΨΆΧΝΩ ΣΤΙΓΜΉ
Δεν ψάχνω στιγμή τα λάθη μου να κρύψω
δεν ψάχνω μέρος σ’ αυτά να κρυφτώ
δεν ψάχνω τα χέρια κρυφά να τα τρίψω
για να μην περπατώ με το κεφάλι μου σκυφτό
Γυρεύω μι’ αγάπη που μάταια ψάχνω
σε κάτι παραμύθια που μου έλεγαν παλιά
απλώνω τα χέρια μου νομίζω ότι την πιάνω
μ’ αυτή ανεβαίνει καινούργια σκαλιά
Κάποιοι λεν πρέπει να επιμένω
κάποτε θα έρθει για να σου το πει
να εδώ μπροστά σου μένω
ειμ’ αυτή που μίλαγες γεμάτος ενοχή
Προσπαθώ να μην σκέφτομαι να μην θυμάμαι
πόσα λάθη έγιναν μέσα σε μια στιγμή
είναι πολλές οι στιγμές, ποιο λάθος να 'μαι
και τότε έρχεσαι μπροστά μου εσύ
10-11-23 Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-12-2023 |