Άνιση μάχη Δημιουργός: Τριαντάφυλλος Ευαγγελινός, Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου Ευχές από καρδιάς για Υγεία, Αγάπη και Ευτυχία για το Νέο Έτος σε όλους σας φίλοι μου. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όλα τα όνειρα που φτιάχναμε μαζί
στον ουρανό τα χτίζαμε
σαν να 'τανε παλάτια,
όνειρα που όταν έφυγες
τα έριξες απ' τα σύννεφα στην γη
και τα 'κανες κομμάτια.
Και μου 'δωσες τον πόνο
να γίνει συντροφιά μου,
εγώ που μόνο αγάπη σου 'δινα
μέσ' απ' την καρδιά μου.
Εγώ που πάντα φρόντιζα
να μην σου λείψουν τα φιλιά,
μην στερηθείς τα χάδια,
μου το ξεπλήρωσες εσύ
δίνοντάς μου ανταμοιβή
δάκρυα σαν θάλασσες θολές
στ' ανύπνωτά μου μάτια.
Τώρα οι μέρες
με βρίσκουν νικημένο
την άνιση την μάχη όταν δίνω
παλεύοντας με την άγρια μοναξιά.
Εσύ μονάχα αν γυρίσεις θα νικήσω
μα βλέπω όμως πως την θέση
την δική μου την έχει πάρει πλέον
άλλος στην δική σου την καρδιά.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-12-2023 |