Siciliana Δημιουργός: Timaios Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info SICILIANA
Χαρούμενες κυρούλες
Αφήνουν τα παπουτσάκια τους
Πίσω στο Blue sky
Πίσω στο Blue sky
Είναι κάτι κάτασπρα
Ματάκια
Που δυστυχώς
Συγκράτησε η γυναίκα μου.
Είναι η γενειάδα μου
Μια φιλντισένια πίπα
Που καπνίζει
Σε κόκκινα χειλάκια
Χαρούμενες κυρούλες
Αφήνουν τα παπουτσάκια τους
Πίσω στο Blue sky
Πίσω στο Blue sky
Σαν είν’ η γυναίκα μπιστικιά
Στ’ αυτάκια
Φορά λογής-λογής
Μπακιράκια
Χαρούμενες κυρούλες
Αφήνουν τα παπουτσάκια τους
Πίσω στο Blue sky
Πίσω στο Blue sky
11.9.97 Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-10-2006 |