Πονεμενεσ Ιστοριεσ Δημιουργός: ΧΕΛΜΟΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Μη μου θυμωνεις ματια μου το ξερω
Πρεπει σταληθεια πιο πολύ να το προσεχω
ομως βιαζομουνα και ητανε σκοταδι
και νομιζα ότι άλλο δεν αντεχω…
Μου τοχεις πει πολλες φορες και το θυμαμαι
κιεσενα να σε σκεπτομαι λιγακι,
ορθιος πιο καλα να σημαδευω
και να σηκωνω πριν την χρηση το….καπακι!!!
Εχεις το λογο μου δεν θα το ξανακανω…
οταν τελειωνω θα του ριχνω και νερακι!
Και οταν πρεπει με τη βουρτσα θα βοηθαω
Και θα παταω παντοτε το καζανακι…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-03-2024 |