χορός Δημιουργός: ΨΕΥΔΩΝΥΜΟΣ Τζαζιά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Κύκλος από ένα δαχτυλίδι
στο χέρι ήταν σκαλιστό
ζωή παιγμένη σε σανίδι
σε κάποιο θέατρο κλειστό
όρκοι μπροστά μας ορθωμένοι
κόκκινες φλόγες στη φωτιά
μες στις παλάμες στάχτη μένει
σκόνη θα γίνει στον νοτιά
κείνο το τρένο πού σφυρίζει
ήταν που μπήκαμε μαζί
άραγε πάει ή να γυρίζει
μοιάζει με ερώτηση χαζή
σαν κλείνει η πόρτα θα σφαλίσει
για πάντα τούτη την βραδιά
όσα αινίγματα κι αν λύσει
θα μένει άλυτη η καρδιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-03-2024 |