Με πονά η αγάπη σου Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Με πονά η αγάπη σου
Η αγάπη σου΄ναι πόνος
μού τσακίζει την καρδιά
σ΄αγαπάω και ματώνω
δεν αντέχω άλλο πιά...
Σ΄αγαπάω και ματώνω
δεν αντέχω άλλο πιά.
Με πονά η αγάπη σου
δεν με γελά το δάκρυ σου
όσα χαΪδεύουν σήμερα
αύριο θεριά ανήμερα.
Η αγάπη σου σαν πέτρα
μού κτυπάει το κορμί
τις πληγές μου τώρα μέτρα
πού μεγάλωσαν πολύ...
Η αγάπη σου σαν πέτρα
μού κτυπάει το κορμί.
Η αγάπη σου αέρας
όλο φεύγει και πετά
είν΄εδώ όλη την μέρα
χάνεται κάθε νυχτιά...
Η αγάπη σου αέρας
όλο φεύγει και πετά.
Με πονά η αγάπη σου
δεν με γελά το δάκρυ σου
όσα χαΪδεύουν σήμερα
αύριο θεριά ανήμερα.
Η αγάπη σου βαλτώνει
σαν το στάσιμο νερό
πότε-πότε πελαγώνει
είναι ανθυγιεινό...
Η αγάπη σου βαλτώνει
σαν το στάσιμο νερό.
Η αγάπη σου με καίει
και φουντώνει σαν φωτιά
η ζωή μου παραπαίει
και το σώμα μου πονά...
Η αγάπη σου με καίει
και το σώμα μου πονά.
Με πονά η αγάπη σου
δεν με γελά το δάκρυ σου
όσα χαΪδεύουν σήμερα
αύριο θεριά ανήμερα...
Ό-σα-χα-Ϊ-δεύ-ουν-σή-με-ρα
αύ-ριο-θε-ριά-α-νή-με-ρα. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-05-2024 |