Ήρωες Δημιουργός: Skylight, Σταμάτης Βαρσάμος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μεγάλωσα με ήρωες για πρότυπα των ρόλων.
Μ’ ανθρώπους υπεράνθρωπους που όλα τα μπορούν.
Έμαθα απ’ τα κόμιξ τους, το κόσμο πως αλλάζουν,
όσοι μπορούν το κόσμο τους, αλλιώς να ονειρευτούν.
Έμαθα πως το δίκαιο το άδικο νικάει,
και πως δεν βγαίνει νικητής πάντα ο δυνατός.
Έμαθα πως ο ταπεινός ποτέ του δε μιλάει,
χρειάζεται έναν ήρωα για να ‘ναι ισχυρός.
Έμαθα πως μες στη ζωή ήρωες είναι όλοι,
κι οι ήρωες παράλληλα δε βρίσκονται ποτέ.
παλεύουνε στη μέρα τους μα όταν έρθει η ώρα,
επαναστάτες γίνονται από το καναπέ…
Μεγάλωσα και ήρωας δε ξέρω πως να γίνω,
αυτά που ονειρεύομαι πως να τα μοιραστώ.
Μα όπως κάθε ήρωας δε θα το βάλω κάτω,
θα βρω το τρόπο μέσα μου για κάτι ηρωικό.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-06-2024 | |