Χαράς, κουκίδα (ανταπόκριση) Δημιουργός: Plou84, Γεώργιος Χρυσόστομος Χαβέλας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στη ζωή μου, πέρασα πάρα πολλά
Κι η καρδιά μου, συνεχώς να λαχτάρα
Έναν έρωτα αληθινό να ζήσει
Που χαμόγελα στα χείλη θα χαρίσει και θα κρατήσει
Και ξεκίνησε αμέσως μόλις είδα
Μες στα μάτια σου, τα δυο, μια ηλιαχτίδα
Χαράς, κουκίδα
Και που να υπάρξει από σένα ανταπόκριση
Για νέα αγάπη, θα σημάνω αναχώρηση
Σ’ άλλα λιμάνια, θα μπαρκάρει η χαρά μας
Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα κορμιά μας
Τώρα η ψυχή μου, σε πελάγη ευτυχίας
Σε διαδρομή μοναδικής επιτυχίας
Που όλα θα ‘ναι μαγικά με σένα πλάι
Αυτό μου φτάνει κι αυτό μόνο μετράει
Το μυαλό μου, τώρα ψάχνει αφορμές
Για να φτιάξει αναμνήσεις και στιγμές
Που θα γίνουνε πολύ αγαπημένα
Και ποτέ δε θα υπάρξουν ξεχασμένα, θα ‘ναι για μένα
Και ξεκίνησε αμέσως μόλις είδα
Μες στα μάτια σου, τα δυο, μια ηλιαχτίδα
Χαράς, κουκίδα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-06-2024 | |