Γερνάω μαμά Δημιουργός: Τσακίρη Χαρά Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Γερνάω μαμά,
Κι ο κύκλος γύρω μου στενεύει
Μια ερημιά με κυριεύει
Όχι, οτι μέσα της φοβάμαι
Με νανουριζει και κοιμάμαι
Γερνάω μαμά,
Και τα όνειρα μου έχουν στερέψει
Ένα "γιατί;" μου τα 'χει κλέψει
Πάει καιρός και δεν θυμάμαι
Όσ' ήθελα κάποτε να 'μαι
Γερνάω μαμά,
Κι ο πόνος που ένιωσα στην μέση
Ψέματα σου 'πα. Έχω αντέξει
Πόνους χειρότερους στο σώμα
Μα μέσα μου πονάω ακόμα
Γερνάω μαμά,
Κι έχω αρχίσει να ξεχνάω
Μπερδεύομαι, παραπατάω
Θέλω η γη να σταματήσει
Κουράστηκα κι έχω αργήσει ....
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2024 | |