Ένα παλιό δικαίωμα Δημιουργός: κοποιπεηστ Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΈΝΑ ΠΑΛΙΌ ΔΙΚΑΊΩΜΑ
Ένα παλιό δικαίωμα ήρθες να μου ζητήσεις
που σ΄ έδωσα υπόσχεση όταν με συναντήσεις
σου θύμισα ότι στα΄ χω δώσει όλα
δεν θυμάμαι ποιο ειν΄ αυτό πάρε εν ΄άπ’ όλα
Και πήρες το δικαίωμα να με κατακρίνεις
κι’ ότι έκανα μ’ άλλους να με συγκρίνεις
σε ρώτησα αν όλα τα σ’ αγαπώ σου
τα ‘λεγες για να τρέφεις μόνο το εγώ σου
Θυμάμαι είχες όλα τα δικαιώματα
να τα ρίχνεις όποτε θες κάτω στα πατώματα
και μένα να μου λες τώρα σκούπισε τα
πήγαινε τα στα σκουπίδια κι’ όλα πέταξε τα
Τώρα το παλιό δικαίωμα πάρτο απ’τα σκουπίδια
αφού γύρισες κάνε αν θες πάλι τα ίδια
τέτοια δικαιώματα πολλά έχω να σου δώσω
τα κράτησα για σένα να στ’ ανταποδώσω
Όποιος γυρίζει πίσω και ζητάει δικαιώματα
να κρατάει πρέπει λίγο τα προσκόμματα
κι’ αν για τα λάθη του αυτός ποτέ δεν φταίει
τότε με καινούργια λάθη όλα θα τα καίει Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2024 |