Φόβος Δημιουργός: sinnergirl Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ξεκλειδώστε την ψυχή μου από τούτο δω το σώμα
Να εκτεθεί στον μεγαλύτερό της φόβο
Ε-μέ-να
Εμένα, τον πραγματικό εαυτό μου
Εμένα με τα αληθινά πιστεύω μου
Εμένα με τα εγκλωβισμένα συναισθήματά μου
Που γίνονται στίχοι και συνθήματα
Μόνο και μόνο η ιδέα ότι ο φόβος με τρομάζει
Με εξοργίζει μα δεν με αλλάζει
Αφήστε με να ακροβατώ στο τεντωμένο σχοινί της αγάπης
Αφού κι αν πέσω θα συνεχίσετε να με αγαπάτε, ε ; Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-07-2024 |