Απάλευτος ο καύσωνας Δημιουργός: Sir Demetrius Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στη μέρα υπάρχουνε οι λύσεις,
μα σαν νυχτώσει δεν παλεύεται
ο καύσωνας λιγάκι αν δεν φυσήξει
και ο καθείς όπως μπορεί πορεύεται.
Μέσα στη μέρα θα μπουν ανεμιστήρες
μικροί, μεγάλοι εδώ,εκεί κι εκεί.
Κι αν χρειαστεί θα βάλεις παγοκυστες
και στη μπανιέρα θα δροσίσεις το κορμί.
Σαν φτάσει η ώρα να δεις πως δεν αντέχεις
γιατί ο καύσωνας σ'αρρώστησε,
μιας κι ερκοντίσιον δυστυχώς δεν έχεις,
στη γύρα βγες και για να μάθεις ρώτησε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-07-2024 |