Τ' άπόνερα Δημιουργός: κοποιπεηστ Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΆΠΟΝΕΡΑ
Δεν υπάρχουν όνειρα
να ζουν άλλη μια νύχτα
είναι τ’ απόνερα
από μια καληνύχτα
Οι έρωτες που χαράμισα
έρχονται μ΄ αγκαλιάζουν
σαν μια νύχτα μάντισσα
εδώ είμαστε φωνάζουν
Ρωτάνε για τα θέματα
που μου ζητάν βοήθειες
είναι μπογιές η τα αίματα
απ΄τις κρυφές μου αλήθειες
Πολύ μικρό το πέρασμα
κι ο χρόνος γιαταγάνι
είναι πικρό το κέρασμα
η γλύκα του μια πλάνη
Και γω σαν μελλοθάνατος
ζητάω την ποινή μου
να με καρφώνεις μάτια μου
βαθιά μες την ψυχή μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-07-2024 |