Πενήντα Καλοκαίρια Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλο απόγευμα Κυριακής σε όλους και την αγάπη μου!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ
Ο Ιούλης κλαίει
σαν μικρό παιδί
για την Κύπρο λέει
την μαρτυρική
Πενήντα Καλοκαίρια
στο στήθος μαχαιριές
Πενήντα περιστέρια
που χάσαν τις φωλιές
Πενήντα Καλοκαίρια
Πενήντα σιωπές
Ο Ιούλης λιώνει
σαν χλωμό κερί
μοιάζει χελιδόνι
που ψυχορρσγεί
Πενήντα Καλοκαίρια
στο στήθος μαχαιριές
Πενήντα περιστέρια
που χάσαν τις φωλιές
Πενήντα Καλοκαίρια
Πενήντα σιωπές
Ρ.Κ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-07-2024 |