«να μην αλλάξουμε εαυτούς » Δημιουργός: Νίκος Χατζητρακόσιας, Νίκος Χατζητρακόσιας Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info «Να μην αλλάξουμε εαυτούς »
Ποτέ δεν θα ναι αρκετά
όσα κι αν σου χαρίσω,
αν όλα αυτά που λαχταρώ
μαζί σου δεν τα ζήσω.
Όσα κι αν έρθουν στη ζωή
θα είναι για μας τους δύο,
δεν θα ακούσεις να σου πω
ποτέ τη λέξη αντίο.
Μαζί θα γράφουμε αγκαλιά
στο ίδιο το βιβλίο,
τον ίδιο τίτλο θα χουμε
στη ζέστη και το κρύο.
Να μην αλλάξουμε εαυτούς
ο χρόνος να μην φθίνει,
όσα θα γράφουμε μαζί
η αγάπη θα τα ντύνει.
Όταν το όμορφο το ζεις
δεν χτίζεις φαντασία,
γιατί στα χέρια σου κρατάς
την πιο όμορφη ιστορία.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-07-2024 |