Τώρα πλέον τι να πούμε Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τώρα πλέον τι να πούμε
Αφού δεν ξέρεις ν΄αγαπάς
σήκω και φύγε μακριά...
σήκω και φύγε μακριά.
Δεν σε χωρά άλλο εδώ
τώρα πιά δεν σ΄αγαπώ...
τώρα πιά δεν σ΄αγαπώ.
Την τύχη σου να πάς να βρείς
όσο πιό γρήγορα μπορείς...
όσο πιό γρήγορα μπορείς.
Τώρα πλέον τι να πούμε
τι να κουβεντιάσουμε
άλλο μέρος θα να βρούμε
και φωλιά θα φτιάξουμε.
Σ΄αγαπούσα μέχρι χθές
δεν με νοιάζει πιά τι λές...
δεν με νοιάζει πιά τι λές.
Κάπου στην άκρη τού μυαλού
θα σε έχω πού και πού...
θα σε έχω πού και πού.
Πονά η δόλια η καρδιά
πού πληγώθηκε βαριά...
πού πληγώθηκε βαριά.
Τώρα πλέον τι να πούμε
τί να κουβεντιάσουμε
άλλο μέρος θε να βρούμε
και φωλιά θα φτιάξουμε.
Φύγε σε μέρος μακρινό
για να μην σε ξαναδώ...
για να μην σε ξαναδώ.
Και να θυμάσαι όσο ζείς
πώς με πλήγωσες πολύ...
πώς με πλήγωσες πολύ.
Τώρα πιά τι άλλο θές
γιατί ξύνεις τις πληγές...
γιατί ξύνεις τις πληγές.
Φύγε μακριά καλού-κακού
πήγαινε κάπου αλλού...
πήγαινε κάπου αλλού.
Τώρα πλέον τι να πούμε
τι να κουβεντιάσουμε
άλλο μέρος θε να βρούμε
και φωλιά θα φτιάξουμε...
Άλ-λο-μέ-ρος-θε-να-βρού-με
και-φω-λιά-θα-φτιά-ξου-με.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-08-2024 |