Σαν το έρημο πουλί Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν το έρημο πουλί
Σαν το έρημο πουλί
πού΄χει χάσει την φωλιά του
τριγυρνώ βράδυ-πρωί
κάνω διαδρομές θανάτου...
Σαν το έρημο πουλί
κάνω διαδρομές θανάτου.
Σαν το έρημο πουλί
χωρίς φωλιά, χωρίς κλουβί
έχω μείνει στην ζωή μου...
Έχουν πέσει τα φτερά
δεν μπορώ να πάω μακριά
χάθηκε και η φωνή μου...
Σαν το έρημο πουλί
πού το ταίρι του γυρεύει
ξύπνιος είμαι την αυγή
και η πίκρα περισσεύει...
Ξύπνιος είμαι την αυγή
και η πίκρα περισεύει.
Σαν το έρημο πουλί
πού χειμώνα-καλοκαίρι
βρίσκομαι στην ίδια γή
τριγυρνώ στα ίδια μέρη...
Σαν το έρημο πουλί
τριγυρνώ στα ίδια μέρη.
Σαν το έρημο πουλί
χωρίς φωλιά, χωρίς κλουβί
έχω μείνει στην ζωή μου...
Έχουν πέσει τα φτερά
δεν μπορώ να πάω μακριά
χάθηκε και η φωνή μου.
Δεν έχω κάποιο σκοπό
χωρίς στην ζωή πυξίδα
γύρω-γύρω τριγυρνώ
μ΄έπιασε η καταιγίδα...
Γύρω-γύρω τριγυρνώ
χωρίς στην ζωή πυξίδα.
Πού και πού καμμιά φορά
ξεγελώ τον εαυτό μου
πώς δεν έχουν διαφορά
το καλό απ΄το κακό μου...
Πώς δεν έχουν διαφορά
ξεγελώ τον εαυτό μου.
Σαν το έρημο πουλί
χωρίς φωλιά, χωρίς κλουβί
έχω μείνει στην ζωή μου...
Έχουν πέσει τα φτερά
δεν μπορώ να πάω μακριά
χάθηκε και η φωνή μου...
Δεν-μπο-ρώ-να-πά-ω-μα-κριά
χά-θη-κε-και-η-φω-νή-μου. Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-08-2024 |