Ερωτική Πρόσκληση Δημιουργός: asterios1971, Asterios Doufas Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ξέρεις ότι κάθε αγκαλιά είναι μοναδική;
Είναι σαν ζεστή υπόσχεση στο σκοτάδι.
Κάθισε κοντά μου, θα γιατρέψω τις πληγές σου,
και μετά ας ξαναδοκιμάσουμε, με πάθος, να ξαναζήσουμε.
Η ανάγκη για άγγιγμα είναι η πιο καυτή.
Πέρασα τη ζωή μου γεμάτη αγκαλιές και φιλιά, η χαρά ήταν απερίγραπτη.
«Σ' αγαπώ» είναι τόσο απλό να το πεις,
αν δεν μπορείς, γράψε το με φωτιά.
Αν δεν μπορείς να γράψεις, χόρεψέ το,
με όλο σου το πάθος, σε κάθε ρυθμό.
Κανείς δεν έχει τις δικές σου απαντήσεις,
πάρε την ευθύνη σου, δες πώς θα εξελιχθεί η ζωή σου!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-09-2024 | |