Είσαι ανάμνηση τώρα πιά Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Είσαι ανάμνηση τώρα πιά
Σβησμένο τσιγάρο στο τασάκι
είσαι γιά μένα τώρα πιά
και ξυδιασμένο είσαι κρασάκι
όπου δεν θα πιώ ούτε γουλιά..
Και ξυδιασμένο είσαι κρασάκι
όπου δεν θα πιώ ούτε γουλιά.
Είσαι ανάμνηση τώρα πιά
μού φέρνεις πόνο στην καρδιά...
Με έκανες να υποφέρω
πιό καλά να μην σε ξέρω.
Τώρα πλέον εσύ έχεις φύγει
και ψάχνεις γιά άλλη αγκαλιά
μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει
ίσως βρεθούμε κάποια φορά...
Τώρα πλέον εσύ έχεις φύγει
ίσως βρεθούμε κάποια φορά.
Όταν κάποιες νύχτες σε θυμάμαι
σαν κάποια ανάμνηση παλιά
και τα περασμένα συλλογάμαι
καλύτερα πού΄φυγες μακριά...
Και τα περασμένα συλλογάμαι
καλύτερα πού΄φυγες μακριά.
Είσαι ανάμνηση τώρα πιά
μού φέρνεις πόνο στην καρδιά..
Με έκανες να υποφέρω
πιό καλά να μην σε ξέρω.
Άν κάποια φορά σε συναντήσω
και κουβεντιάσουμε τα παλιά
θα ήθελα και να σε ρωτήσω
άν μ΄αγάπησες αληθινά...
Θα ήθελα και να σε ρωτήσω
άν μ΄αγάπησες αληθινά.
Η καρδιά μου πιά δεν υποφέρει
σ΄έχει διαγράψει από καιρό
μόνο εκείνη όμως ξέρει
ότι έπαψα να σ΄αγαπώ...
Μόνο εκείνη όμως το ξέρει
σ΄έχει διαγράψει από καιρό.
Είσαι ανάμνηση τώρα πιά
μού΄φέρνεις πόνο στην καρδιά...
Με έκανες να υποφέρω
πιό καλά να μην σε ξέρω...
Μέ-έ-κα-νες-να-υ-πο-φέ-ρω
πιό-κα-λά-να-μην-σε-ξέ-ρω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2024 |