Δεμένος με την μοίρα σου Δημιουργός: κοποιπεηστ Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ
Δεμένος με την μοίρα σου στο ίδιο το κατάρτι
φιλιά κρυφά της έδινα όταν έκλεινε τα μάτια
τ’ άνοιγε και μου έδειχνε πως να ζω μεσ’σε παλάτια
για να μην περιμένω να δω εκείνον τον αντάρτη
Μια νύχτα που ήταν μάρτυρας της τα’ λεγα στα ίσια
όσο υπάρχω και θα ζω σε τούτες τις κολόνες
θ’ αποκαλύπτω μπράβους πόρνες κι’ απατεώνες
αφού η ζωή που στήσατε ποτέ δεν ήταν γνήσια
Από την υποκρισία σας δήλωνα με έχει πιάσει τρέλα
την λογική μου δεν μπορεί άλλο να την σκοτώνει
το ταξίδι στα κανάλια σας τον νου μου να θολώνει
στην διαπασών θα τραγουδώ για σας το ‘’τσάο μπέλα’’ Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-09-2024 |