Ελλάς Ελλήνων χριστιανών Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® ®) © 18-11-2007 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Ελλάς Ελλήνων χριστιανών
Των σκατομένων των μυαλών
Φασισταρια του κερατά
``Ζήτω`` τα εθνικά ρητά.
Το ντι-εν-α (DNA) σας κουβαλα
Υλη αυτη του κερατα.
Υπερηφανια εθνικη
άρεια και Χιτλερικη
Μυαλο να βαλει δεν μπορει
Η γαμιμενη κεφαλη
Εξουσιαζουν τα ρητά
Γιατι 'ναι μες στο Ντι Εν Α
Παλιο και πολυεθνικον
Νοθο, πολυσυλλεκτικον
Ρωμαιων Τουρκων Βενετων
Ουννων Αραβων Γερμανων.
Αυτο το μιξ φταιει γι αυτο,
Που εχετε τσιχλα αντι μυαλο.
Αλλιως εγω δεν εξηγω
Τετοιο γενετικο υλικο .
Η χουντα που σας κυβερνα,
Με σεξυ μινια και βυζια,
Δεν θελει μα και δεν μπορει,
Να φερει καποιο βοθρατζη.
Να σας ρουφιξει τα σκατα
Να κανει χωρο για μυαλα
Μοντερνα κι Ευρωπαικα
Οπως τα Αρχαια Ελληνικα
------------------------------
Το έθνος το μισώ όσο κι εσύ
πρέπει να έχω πια ``απελευθερωθεί``
και το δηλώνω ανοιχτά χωρίς τον φόβο
που εντός κυριαρχεί για κάποιο λόγο
κι έτσι ενώ κι οι δυό το ίδιο νοιώθουμε
για λόγους διαφορετικούς αλλιώς τα`` κλώθουμε``.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-09-2024 |