Παράταση ζωής Δημιουργός: truestar, Καλλιρροη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πες μου ρε ζωή πόσα χρωστάω
Να στα ξεχρέωσω μετρητοίς
Δεν αντέχω άλλο να πονάω
Δωσ μου μια παράταση ζωής
Προσπαθώ να κυνηγησω τα όνειρά μου
Κι όλο με πηγαίνεις σε γκρεμούς
Θέλω να ανοίξω τα φτερά μου
Μα εσυ μου κόβεις τους δεσμούς
Πες μου ρε ζωή πόσα χρωστάω
Να στα ξεχρέωσω μετρητοίς
Δεν αντέχω άλλο να πονάω
Δωσ μου μια παράταση ζωής
Άσε με λιγάκι να αναπνεύσω
Διωξε μακριά τους τοξικους
Δώσε μου λιγάκι ευτυχία
Σου ζητώ βοήθεια μ ακούς;
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-09-2024 |