Δεν με νοιάζει Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δεν μέ νοιάζει σου το λέω δεν με νοιάζει
Όσο ζόρι κι αν τραβάς ποια δεν με νοιάζει
ο δικός σου χαρακτήρας δεν αλλάζει
θέλω τον ήλιο εγω να βλέπω οταν χαράζει
Εσύ τη νύχτα μια ζωή ακολουθούσες
και τις ώρες σου με άλλες τις σκορπούσες
Για την αγάπη ούτε καν που μου μιλούσες
καί συνεχώς ότι θα φύγεις απειλούσες
Δεν με νοιάζει σου το λέω δεν.με νοιάζει
σ εσένα μόνο περιφρόνηση ταιριάζει
Μόνο να πέρνεις απο μένα όλο ζητούσες
Και στή δική μου την ανάγκη αδιαφορούσες ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-09-2024 |