Ο Σκύλος, Η Γάτα Και Ο Τυφλοπόντικας Δημιουργός: ROYBIS, stelios https://youtu.be/ppgzZj7zZB0?si=jSbruGXuM1xbW_tK ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ 1999.... ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ...... ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΙΣΗ: 2-6-2014 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΣΚΥΛΟΣ, Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ:::
Αμόλησα το Σκύλο μου να πάει να τα Φέρει,
Για εκείνα που δεν ξέρουμε για εκείνα που μας ξέρουν.
Στο σταυροδρόμι της ζωής χορεύουν οι Εμπόροι,
Το λάθος είναι της γιορτής και αυτό είναι το ζόρι....
Αμόλησα τη γάτα μου στο σκοτεινό αμπάρι
Για αυτά που δεν περίμεναν, για αυτά που χουνε πάρει.
Κοιμάται ο Τυφλοπόντικας μέσα στην καταιγίδα
Για αυτό το Πλοίο της γραμμής έγινε Παλαμίδα.....
Αμόλησα το Σκύλο μου να πάει να τα φέρει,
Τα δώρα τα άδωρα και της Μέλισσας στο μέλι.
Στην Πλατεία του χωριού χορεύουν τα κοπέλια
Και τα λουκούμια πέφτουνε σαν να 'τανε Τριβέλια....
Αμόλησα τη Γάτα μου μέσα στις Κατακόμβες
Για να 'ρθουνε άλλες γιορτές με δίχως Τζιτζιφκιιώγες.
Κοιμάται ο Τυφλοπόντικας μέσα στη Συναγρίδα
Για αυτό το αγόρια πιάσανε καλάμια με Αγκίστρια....
Αμόλησα το Σκύλο μου να πάει να Γιορτάσει,
Το Αίνιγμα είναι τη ζωής και αυτός τι να Προφτάσει;
Στο ταβάνι του Ουρανού χορεύουν τα αστεράκια
Παρόλο που κάναμε ευχές δεν είδαμε αστράκια....
Αμόλησα τη Γάτα μου μέσα στις Μπουρμπουλήθρες
Για να 'ρθει το ξημέρωμα κοντά στους Λεπτοδείκτες.
Κοιμάται ο Τυφλοπόντικας μέσα στην Παραζάλη
Για αυτό και το Παιχνίδι μας έχει ξερό Κεφάλι....
ΕΠΙΛΟΓΟΣ:::
Κοιμάται ο Τυφλοπόντικας μέσα στην Παραζάλη
Για αυτό και το Παιχνίδι μας έχει ξερό Κεφάλι
ΘΕΣΣΑΛΙΑ: 1999... Stil Kol, Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-10-2024 |