Ante portas Δημιουργός: ptoumassis, Παναγιώτης Θ. Τουμάσης Γράφτηκε στις 5.10.2024 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι Γότθοι ξεχαστήκανε και χάθηκαν οι Πάρθοι
και, με το δίκιο, τίποτα στον κόσμο δεν επάρθη.
Το δίκιο βγαίνει στα βουνά και στήνει πολυβόλα
και το χωρίζει απ' τ' άδικο, μονάχα μια ροβόλα.
Αχ, ο σκοταδισμός ζητά περσότερο σκοτάδι
κι ο πόλεμος έχει βαθιές τις ρίζες του στον Άδη.
Μετά χαράς, ο Διάβολος, μ' εκείνους θα εσυνέργα,
που πάν' να καταστρέψουνε τα της ειρήνης έργα.
Π.Θ.Τουμάσης Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-10-2024 |