Στ'αχνάρια τα δικά σου Δημιουργός: agrampeli συγνώμη φίλοι μου δέν σας σχολιάσα απόψε το διαβολάκι μου κάτι έπαθε και δέν δούλεβε Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στ΄αχνάρια τα δικά σου
Στ΄αχνάρια τα δικά σου
Επερπάτησα
Να σέ κάνω να πονέσεις
Μα την πάτησα
Γιατί δεν μού ρθε σε καλό
Η όλη εκδίκηση μου
Γιατί εγώ πληγώθηκα
Έκαψα την ψυχή μου
Γιατί σαν είδα να πονάς
Μαζί και γώ πονούσα
Αφού ποτέ δεν έπαψα
Εγώ να σ΄αγαπούσα
Στ΄αχνάρια τα δικά σου
Επερπάτησα
Να σέ κάνω να πονέσεις
Μα την πάτησα
Τώρα κι οι δυό καήκαμε
Απ΄της φωτιάς την φλόγα
Καί με καμένα τα φτερά
πέσαμε μαζί στό χώμα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2006 |