Απόψε έχουμε γιορτή Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απόψε έχουμε γιορτή
Γιορτή έχουμε απόψε
ξεφαντώνει η καρδιά
πιό κοντά έλα και νοιώσε
την ζεστή μου αγκαλιά...
Γιορτή έχουμε απόψε
ξεφαντώνει η καρδιά.
Απόψε έχουμε γιορτή
κι΄οι μόνοι καλεσμένοι
θά΄μαστε εγώ κι΄εσύ
και οι ερωτευμένοι
όλοι γιορτάζουμε μαζί
σ΄όλη την οικουμένη.
Όμως η γιορτή ετούτη
καλεσμένους έχει δυό
δεν αξίζουνε τα πλούτη
μόνο εσύ και εγώ...
Όμως η γιορτή ετούτη
καλεσμένους έχει δυό.
Δεν θα βρίσκεται κανένας
θά΄μαστε μόνο εμείς
δεν χωράει ο καθένας
σε ετούτη την γιορτή...
Δεν θα βρίσκεται κανένας
θά΄μαστε μόνο εμείς.
Απόψε έχουμε γιορτή
κι΄οι μόνοι καλεσμένοι
θά΄μαστε εγώ κι΄εσύ
και οι ερωτευμένοι
όλοι γιορτάζουμε μαζί
σ΄όλη την οικουμένη.
Το πρωί όταν θα φτάσει
αγκαλιά θε να μάς βρεί
κανείς δεν θα μάς δικάσει
γιατί είμαστε μαζί...
Το πρωί όταν θα φτάσει
αγκαλιά θε να μάς βρεί.
Δυό καρδιές πού αγαπάνε
δεν τις ενοχλεί κανείς
πάντα χέρι-χέρι πάνε
σε όλη την διαδρομή...
Πάντα χέρι-χέρι πάνε
σε όλη την διαδρομή.
Απόψε έχουμε γιορτή
κι΄οι μόνοι καλεσμένοι
θα είμαστε εγώ κι΄εσύ
και οι ερωτευμένοι
όλοι γιορτάζουμε μαζί
σ΄όλη την οικουμένη...
Ό-λοι-γιορ-τά-ζου-με-μα-ζί
σ΄ό-λη-την-οι-κου-μέ-νη. Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-10-2024 |