Απ' το κακό στο κάκιστο Δημιουργός: heardline, Λύρας Ιωάννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απ’ το κακό στο κάκιστο
(εκτός κι εντός)
Χάσαμε το τρένο,
μπήκαμε σε πλοίο,
βλέπω να πεθαίνω,
ωχ Θεέ μου κρύο...
Σκάσε και κολύμπα˙
κόκκαλο να μένει;
Όλα θα 'ναι λίμπα˙
τι με περιμένει...
Δε σού λέγω φίλε
για θα σε τρελάνω.
Κι όχι πλέον «θρύλε»
αφού θα σε χάνω.
Σαν τη Χιροσίμα
λίγοι πια θα ζήσουν.
Κι όσοι μένουν, κρίμα
που δε θα ψοφήσουν.
Σάρκες «θα την κάνουν»
απ' τα κοκκαλάκια
και στη γη θα κάνουν
Πάσχα τα σκυλάκια.
Φάτε πιείτε όλοι
πριν να ρθει η ώρα
ΝΑΤΟ -τέτοιοι @ώλοι!-
μάς εμπλέκει τώρα.
Πούτιν μην αφήσεις
έναν τους να ζήσει.
Να τούς καταργήσεις
πυρ ως θα μιλήσει.
Τα πυρηνικά σου
να 'ν και για τες ΗΠΑ
και με την υγειά σου
κλείνε κάθε τρύπα!
Τόσο που να σκάσουν,
μα και να πλαντάξουν,
χώμα όσοι πιάσουν
να τούς συνταράξουν.
Κλαίω Ελλαδίτσα
πόνος που κυλάει
κι αυτόν με τη γκλίτσα
που μάς κυβερνάει,
τον κακό του χρόνο.
πια ο στραβομούρης!
Κάθισε στο θρόνο
τούτος ο «αχούρης»
και δε λε... να φύγει
τη γωνιά ν' αφήνει
άδεια και να λήγει
κι η δική μας μήνι.
==================
Να μη σάς κουράζω,
μα μην τον τιμάτε.
Σκέψη δε σάς μπάζω
τούτον να ξοφλάτε...(!)
''Και την επομένη
κάτασπρο να φάει
μαύρη ειμαρμένη
τούτον να κρεμάει.''
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-10-2024 | |