Το όνομά σου έχω γράψει Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το όνομά σου έχω γράψει
Μην περιμένεις να σού πώ
πόσο πολύ μού λείπεις...
Εγ΄ότι κάνω, ότι πώ
εσύ το απορρίπτεις...
Εγ΄ότι κάνω, ότι πώ
εσύ το απορρίπτεις.
Το όνομά σου έχω γράψει
στην καρδιά μου και δεν σβήνει
απ΄την ζωή έχω διαγράψει
ότι τις πληγές μας ξύνει.
Όμως δεν σ΄έχω αρνηθεί
είμαι πάντα μαζί σου
και κάθε μέρα πού θα ρθεί
γυρεύω το φιλί σου...
Όμως δεν σ΄έχω αρνηθεί
είμαι πάντα μαζί σου.
Δεν είμαστε δύο γνωστοί
δεν είμαστε δυό φίλοι
πάμε παρέα στην ζωή
δός μου τα δυό σου χείλη...
Δεν είμαστε δύο γνωστοί
δεν είμαστε δυό φίλοι.
Το όνομά σου έχω γράψει
στην καρδιά μου και δεν σβήνει
απ΄την ζωή έχω διαγράψει
ότι τις πληγές μας ξύνει.
Το όνομά σου στην καρδιά
μ΄αγάπη έχω γράψει
ότι πονά από παλιά
στο χώμα έχω θάψει...
Το όνομά σου στην καρδιά
μ΄αγάπη έχω γράψει.
Τώρα μίλα μου για εμάς
η νύχτα πριν να φύγει
άν ακόμα μ΄αγαπάς
η αλήθεια μάς πνίγει...
Τώρα μίλα μου για εμάς
η νύχτα πριν να φύγει.
Το όνομά σου έχω γράψει
στην καρδιά μου και δεν σβήνει
απ΄την ζωή έχω διαγράψει
ότι τις πληγές μας ξύνει...
Απ΄-την-ζω-ή-έ-χω-δια-γρά-ψει
ό-τι-τις-πλη-γές-μας-ξύ-νει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-10-2024 |