Θέλω πολλά και λίγα Δημιουργός: asterios1971, Asterios Doufas Θέλω πολλά και λίγα Γράφει ο Αστέριος Ντούφας 30.10.2024 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω πολλά και λίγα
Θέλω πολλά και λίγα ταυτόχρονα,
όνειρα που ανθίζουν μέσα μου,
μα πάνω απ’ όλα, θέλω εσένα.
Να γίνεσαι η σκέψη που ξυπνάει την καρδιά,
η ανάσα που γαληνεύει το σώμα.
Να υπάρχεις στα πάντα και στο τίποτα,
στο λίγο που γίνεται πολύ.
Να είσαι η φλόγα που δε σβήνει,
ο λόγος που το κενό γεμίζει,
η αλήθεια πίσω απ’ τα βλέμματα,
η απάντηση σε κάθε μου ερώτηση.
Θέλω πολλά και λίγα ταυτόχρονα,
να σε έχω κοντά μου σαν ανάσα,
ένα όνειρο που δε φεύγει ποτέ,
εσύ – ο λόγος που τολμώ να υπάρχω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-10-2024 | |