Η νέα μου η βρύση Δημιουργός: heardline, Λύρας Ιωάννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η νέα μου η βρύση...
(καλά κρατεί η κλιματική αλλαγή)
Έχω μια βρύση φοβερή
μα το νερό δεν αφθονεί
νερό πολύ να τρέχει.
Η ξηρασία μάς βαρεί,
βροχή καθόλου να φανεί
δε πέφτει που δε βρέχει.
Την έχω για την ομορφιά,
να την κοιτώ σαν ζωγραφιά
και η στυφή μου γεύση
ας είναι, δεν με ενοχλεί
και ούτε με απασχολεί
που μ' έχει κυριεύσει.
Την έχω πια ερωτευτεί,
μα το νομίζω και αυτή
πως έτσι θα με βλέπει
αφού με τ' άλατα μακριά
δε θα γενεί ποτέ γριά
και θα 'ναι όπως πρέπει.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-11-2024 |