Να μουν βοριάς να μουν νοτιάς Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν δεν πάς για ψάρεμα να τι παθαίνεις
Να μουν βοριάς να μουν νοτιάς
να μουν μικρό πουλάκι
Στο σπίτι σου να ρθω να μπω
απ το παραθυράκι
Της μέρας σου να γίνω φώς
της νύχτας σου αστέρι
Να χω την τύχη να σε ζώ
Να σου κρατώ το χέρι
Να μουν βοριάς να μουν νοτιάς
Ψιλή γλυκιά βροχούλα
Να ρχομε με το σούρουπο
Να φεύγω την αυγούλα
Αχ κάτι να γινότανε
Κι άλλο μη με παιδεύεις
στη μέρα σου να χάνομαι
και συ να με γυρεύεις !!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-11-2024 |