Καρδιά μου είσαι μοναχή Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Καρδιά μου είσαι μοναχή
Μοναχή είσαι καρδιά μου
δεν σε κατάλαβε κανείς
πήρα μές στην μοναξιά μου
την ανηφόρα της ζωής...
Πήρα μές στην μοναξιά μου
την ανηφόρα της ζωής.
Καρδιά μου είσαι μοναχή
μα πές μου πώς αντέχεις
χωρίς αγάπη στην ζωή
μονάχη σου να τρέχεις.
Και γυρίζεις πάντα μόνη
και ψάχνεις αδελφή ψυχή
μαζί νά΄στε στο τιμόνι
στην ανηφόρα της ζωής...
Και γυρίζεις πάντα μόνη
και ψάχνεις αδελφή ψυχή.
Εσύ έψαξες καρδιά μου
μα δεν σε ένοιωσε κανείς
άδεια είν΄η αγκαλιά μου
στο μονοπάτι της ζωής...
Εσύ έψαξες καρδιά μου
μα δεν σε ένοιωσε κανείς.
Καρδιά μου είσαι μοναχή
μα πές μου πώς αντέχεις
χωρίς αγάπη στην ζωή
μονάχη σου να τρέχεις.
Μοναχή τους δρόμους παίρνεις
γυρίζεις πάλι μοναχή
πές μου πώς τα καταφέρνεις
να είσαι πάντα στην αρχή...
Μοναχή τους δρόμους παίρνεις
γυρίζεις πάλι μοναχή.
Και άν ένοιωσες αγάπη
μές στην ζωή κάποια φορά
πήρες λάθος μονοπάτι
πού σ΄έβγαλε στην ερημιά...
Πήρες λάθος μονοπάτι
πού σ΄έβγαλε στην ερημιά.
Καρδιά μου είσαι μοναχή
μα πές μου πώς αντέχεις
χωρίς αγάπη στην ζωή
μονάχη σου να τρέχεις...
Χω-ρίς-α-γά-πη-στην-ζω-ή
μο-νά-χη-σου-να-τρέ-χεις. Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-11-2024 |