Παλιά σκανδάλη Δημιουργός: Ηλίας Πολίτης Τραγουδι νότιο Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άν ζούσα όσα πέρασαν
ξανά απ'την αρχή
αγάπες που προσπέρασαν
δε θα είχα ενοχή
αν έκανα τα λάθη μου
σημείο αναφοράς
και της στιγμής τα πάθη μου
θα έσβηναν με μιας
Όλα μοιάζουν παλι
με χαμένα όνειρα
σε μια μεγάλη πλάνη
όλα θα τ' αρνιόμουνα
όλα μοιάζουν πάλι
όσα δεν φοβόμουνα
μια παλιά σκανδάλη
να πάταγα θα ευχόμουνα
΄Αν ζούσα όσα ράγισαν
σαν το παλιό γυαλί
ανάγκες που με χάρισαν
θα ήμουνα εσύ
άν έκανα τα λόγια μου
με πράξεις θα 'μουν ψέμα
και όλα τα ρολόγια μου
θα ήταν χαλασμένα .. Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-11-2024 |