Άνοιξε ένα γκαφατζίδικο Δροσούδα μου Δημιουργός: Mπoυρμάς, Που να σου εξηγώ τώρα! ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Άνοιξε γκαφατζίδικο φράγκα να αποκτήσεις
Τα δάνεια της πρόνοιας γοργά να εξοφλίσεις.
Απ το γιακά οι ψείρες σου θα φύγουν σε τριήρεις
Θα κονομήσεις χρήματα γκάφες άμα σερβίρεις.
Ο πιο εξπέρτ στη γκάφα εσύ, σούργελο του Γκατζόλη
Που μέσα στο κεφάλι σου έχουμε χέσει όλοι.
( καλό ε?)
Άνοιξε γκαφατζίδικο, εκεί έχεις ταλέντο,
Θα βγάλεις χρήμα άφθονο για ντάουνάντερ, Βέγγο.
Τσίρκο και γκαφατζίδικο ο Γκάτζος είναι κιόλα
πιπώνει τους Πακιστανούς ρουφώντας Coca-Cola !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2024 |