Κι Εγω Εχω Καρδια Δημιουργός: ΑΒΕΡΟΗΣ, ΡΟΛΑΝΔΟΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έλα και λέγε μου το ναι
να πάψω πια τον αμανέ
να βλαστημώ την τύχη
για κοίταξέ με μια σταλιά
και πάρε με στην αγκαλιά
μη χτίζεις μπρος μου τείχη
το μαύρο πεπρωμένο μου
να μη με κατατρύχει.
Κι εγώ έχω καρδιά
που στην αναποδιά
είναι σκληρό ατσάλι
στις άδειες μου βραδιές
με ρόδων ευωδιές
που φέρνουν παραζάλη
με μαγικό φιλί
θα σε γυρνώ τρελή
στ’ ονείρου τ’ ακρογιάλι.
Με την αγάπη δυνατή
και στη ζωή μας τη στρωτή
εγώ θα παίρνω θάρρος
για σένα πάντα μορφονιά
της ψυχής μου τα πανιά
ν’ ανοίγω σαν κουρσάρος
στ’ αφρισμένα κύματα
δικός σου να’ μαι φάρος.
Κι εγώ έχω καρδιά
που στην αναποδιά
είναι σκληρό ατσάλι
στις άδειες μου βραδιές
με ρόδων ευωδιές
που φέρνουν παραζάλη,
με μαγικό φιλί
θα σε γυρνώ τρελή
στ’ ονείρου τ’ ακρογιάλι. Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-11-2024 |