Αλλοτινή μελωδία Δημιουργός: Evita[Iris], εVα μακάβριο ολίγον... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Παίζει το πιάνο δίπλα μου
γνώριμες μελωδίες
κι τραγουδάει η ζήλια μου
αλλοτινές μονωδίες
Κι είναι τα περιστέρια φίλοι μου
και οι αετοί οχτροί μου
μα σαν φιλάς τα χείλη μου
χρυσίζεις τη ζωή μου
Κι ο πιανίστας πέθανε
τέλειωσε η μελωδία
κι η ορχήστρα έφυγε
κι έγινε και η κηδεία
για λίγο σ' ονειρεύτηκα
μέσα μου ματώνω
ψευδά τα χείλη σου γεύτηκα
πόσο το μετανιώνω... Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-10-2006 |