Αγάπη γλυκιά Δημιουργός: ΑΒΕΡΟΗΣ, ΡΟΛΑΝΔΟΣ Αλλαγή στον τίτλο και διόρθωση . Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα μαλλάκια σου τ’ αέρινα χωρίς φτερούγια κέρινα
με κάναν να πετάω
και στου κόσμου την παράνοια με δύναμη τιτάνια
μαζί σου θα το σκάω.
Για χατίρι σου νεράιδα μου θα παίζω με τη γκάιντα μου
να σε ξυπνάω νότες,
να χορεύεις τον πυρρίχιο με τέτοιο πάθος μύχιο
όπως οι στρατιώτες.
Αγάπη γλυκιά κι αιώνια μου κυλήσου στα σεντόνια μου
να γευτείς τα φίλτρα μου
και στη ζωή την άδεια μου φως να σ’ έχω στα σκοτάδια μου
και παρηγορήτρα μου.
Χρυσομαλλούσα ασίκισσα στο σώμα σου κατοίκησα
να νοιώσω τους παλμούς σου
Οδυσσέας σ’ Ίππο Δούρειο κατακτητής στο φρούριο
να γίνομαι του νου σου.
Για χάρη σου νεράιδα μου θα παίζω με τη γκάιντα μου
να σε ξυπνάω νότες,
να χορεύεις τον πυρρίχιο με τέτοιο πάθος μύχιο
όπως οι στρατιώτες.
Αγάπη γλυκιά κι αιώνια μου κυλήσου στα σεντόνια μου
να γευτείς τα φίλτρα μου
και στην ζωή την άδεια μου φως να σ’ έχω στα σκοτάδια μου
και παρηγορήτρα μου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2024 |