Όμως δεν ξέρω πού γυρνάς Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όμως δεν ξέρω πού γυρνάς
Πού γυρνάς όλα τα βράδυα
μόνη μέσα στα σκοτάδια
πού γυρνάς όλη την μέρα
κι΄εγώ ψάχνω δώθε-πέρα...
Κι΄εγώ ψάχνω δώθε-πέρα
πού γυρνάς όλη την μέρα.
Πού γυρνάς κι΄εγώ σε ψάχνω
τις βαλίτσες όταν φτιάχνω
και πολύ μακριά να φύγω
από σένα να ξεφύγω...
Από σένα να ξεφύγω
και πολύ μακριά να φύγω.
Όμως δεν ξέρω πού γυρνάς
πού τριγυρίζεις και πού πάς
και δεν ξέρω πού διαβαίνεις...
Εγώ είμαι πάντα εδώ
και υποφέρω και πονώ
σιγά-σιγά με πεθαίνεις...
Πού γυρνάς και όλο λείπεις
όλα τα εγκαταλείπεις
υποφέρω και πονάω
και παντού σ΄αναζητάω...
Και παντού σ΄αναζητάω
υποφέρω και πονάω.
Τώρα πάλι απουσιάζεις
την καρδιά μου εξουσιάζεις
όλο ψάχνω, δεν σε βρίσκω
πήρα στην ζωή μου ρίσκο...
Πήρα στην ζωή μου ρίσκο
όλο ψάχνω, δεν σε βρίσκω.
Όμως δεν ξέρω πού γυρνάς
πού τριγυρίζεις και πού πάς
και δεν ξέρω πού διαβαίνεις...
Εγώ είμα πάντα εδώ
και υποφέρω και πονώ
σιγά-σιγά με πεθαίνεις...
Και-δεν-ξέ-ρω-πού-δια-βαί-νεις
σι-γά-σι-γά-με-πε-θαί-νεις.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-11-2024 |