Εδώ πέθαναν οι τηλεοράσεις Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Καλημέρα φίλοι μου, να είστε καλά, σας ευχαριστώ όλους. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια καινούρια κατσαρόλα
για το Πίπη,
γυαλίζει πάνω στο
μαρμάρινο νεροχύτη.
Και καπνίζω τσιγάρα
πολλά τσιγάρα,
αγορασμένη με αγάπη
πολλή αγάπη.
Γυρίζω το μάτι μου
να, ο Γιάννος με το
πτυχίο,
κι` εγώ νυφούλα
μια θεά...
--όταν έχω εσένα,
δεύτερο πρόγραμμα 103,7
εδώ πέθαναν οι τηλεοράσεις!!
Έξω βασίλισσες είναι
οι αγκινάρες
και μέσα τα σουγιαδάκια,
κάνεις τα πάντα
με αυτά
τα πάντα
11-11-2024
Αδαμοπούλου Γεωργία Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-11-2024 |