Όλοι φεύγουν, μα εγώ μένω Δημιουργός: asterios1971, Asterios Doufas Όλοι φεύγουν, μα εγώ μένω Γράφει ο Αστέριος Ντούφας 13.11.2024 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Σε κοιτάω και βλέπω δρόμους ατελείωτους,
μυρίζει η νύχτα σου σαν το αλκοόλ στο ποτήρι μου.
Είσαι μια πόλη που ποτέ δεν κοιμάται,
και εγώ ο τρελός που περπατάει στους δρόμους σου,
ψάχνοντας κάτι που ξέρω ότι ίσως δε βρω.
Όλοι φεύγουν, μα εγώ μένω,
σαν σκιά που σε ακολουθεί χωρίς να ζητά τίποτα.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από αυτό που έχουμε,
ούτε όρια, ούτε σύνορα, μόνο εμείς.
Είσαι η αλήθεια που πονάει να πω,
το λάθος που αξίζει να ζήσω ξανά και ξανά.
Όσο μακριά κι αν πας, θα ’μαι πάντα εδώ,
με τη γεύση της τρέλας σου στα χείλη μου,
και τη φωτιά σου να καίει τα σωθικά μου.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-11-2024 | |