Τα λόγια μας είναι σκληρά, δεν μασάμε Δημιουργός: asterios1971, Asterios Doufas Τα λόγια μας είναι σκληρά, δεν μασάμε Γράφει ο Αστέριος Ντούφας 13.11.2024 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα λόγια μας είναι σκληρά, δεν μασάμε
Γράφει ο Αστέριος Ντούφας 13.11.2024
Σε αγαπάω σαν το τελευταίο ποτό της νύχτας,
αυτό που καίει κι όμως ξέρεις ότι το θες.
Είσαι το τσιγάρο που ανάβω με τρέμουλο,
οι καπνοί σου με φέρνουν λίγο πιο κοντά στην κόλαση
και λίγο πιο κοντά στον παράδεισο.
Τα λόγια μας είναι σκληρά, δεν μασάμε,
ο ένας ξέρει τον άλλον όπως ξέρει την ίδια του τη φλέβα.
Μια φωτιά είμαστε που δεν τη σβήνει τίποτα,
και αν ποτέ χαθούμε, να ξέρεις πως θα είναι
γιατί το φως μας ήταν πολύ για τον κόσμο.
Δε σε αφήνω, ούτε εσύ εμένα.
Ό,τι κι αν έρθει, ό,τι κι αν φύγει,
εγώ θα ’μαι εκεί να σου θυμίζω
πως καμιά αγάπη δε ζει σαν την δική μας,
και κανείς δε μπορεί να μας κρατήσει πίσω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-11-2024 | |