Με μυθοπλασίες και εικόνες Δημιουργός: κοποιπεηστ Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΜΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ
Με μυθοπλασίες και εικόνες
την πείνα μας θέλουν να χορτάσουν
απ΄το μυαλό μας να μην χάσουν
ένα παιγνίδι που μας το παίζουνε αιώνες
Ένας φονιάς που σκότωνε τα χρόνια μου
είπε αμαρτία είναι αυτό που ζούμε
να σταματήσουμε να τον εκλιπαρούμε
να ρίξει λησμονιά σ’οτι ψάχνουμε να βρούμε
Και όσοι λένε οι άνθρωποι δεν αλλάζουνε
γεννιούνται σένα δρόμο που τους πάει
γιατί προσπαθούν άλλον να τους χαράξουνε
αφού η γνώμη τους ποτέ τους δεν μετράει
Σε κάποια στιγμή που ανάφερα
ποιες είναι οι κρυφές χαρές μου
μου είπαν πως δεν τα κατάφερα
γιατί δεν ήτανε ποτέ δικές μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-11-2024 |