Πονούν το ίδιο οι καρδιές Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πονούν το ίδιο οι καρδιές
Περνά κι΄αυτό το Καλοκαίρι
μα δεν σού κρατώ το χέρι
χωρίς να είμαστ΄αγκαλιά
μόνος μου κάπου μακριά...
Χωρίς να είμαστ΄αγκαλιά
μόνος μου κάπου μακριά.
Πονούν το ίδιο οι καρδιές
οι καιροί άς αλλάζουν
όταν θα μείνουν μοναχές
ποτέ δεν ησυχάζουν.
Είμαι σε άλλες πολιτείες
μόνος μου στις παραλίες
μού λείπεις όμως και πονώ
θά΄θελα νά΄σαι εδώ...
Μού λείπεις όμως και πονώ
θά΄θελα νά΄σαι εδώ.
Πού να είσαι αναρωτιέμαι
δεν σε βλέπω και ξεχνιέμαι
μέσα στ΄αλμυρό νερό
μα εσύ δεν είσ΄εδώ...
Μέσα στ΄αλμυρό νερό
μα εσύ δεν είσ΄εδώ.
Πονούν το ίδιο οι καρδιές
οι καιροί άς αλλάζουν
όταν θα μείνουν μοναχές
ποτέ δεν ησυχάζουν.
Μα ο καιρός θε να περάσει
το Φθινόπωρο θα φτάσει
και πάλι θα σε ξαναδώ
και θα πάψω να πονώ...
Και πάλι θα σε ξαναδώ
και θα πάψω να πονώ.
Μα δεν μπορώ να ησυχάσω
φοβάμαι μήπως σε χάσω
ποτέ όμως δεν σε ξεχνώ
γιατί πάντα σ΄αγαπώ...
Ποτέ όμως δεν σε ξεχνώ
γιατί πάντα σ΄αγαπώ.
Πονούν το ίδιο οι καρδιές
οι καιροί άς αλλάζουν
όταν θα μείνουν μοναχές
ποτέ δεν ησυχάζουν...
Ό-ταν-θα-μεί-νουν-μο-να-χές
πο-τέ-δεν-η-συ-χά-ζουν. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-11-2024 |