μάχη με το χρόνο Δημιουργός: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΣΕΡΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
σα φυλακισμένος μέσα στο κελί
ξύνω με το νύχι άλλη μια γραμμή
έχω ένα πόνο φίλο κι αδελφό
να με συντροφεύει κάθε που ξυπνώ
μάχη με το χρόνο
δίνω διαρκώς
μόνο στη σιωπή μου
νιώθω ζωντανός
όσο κι αν παλεύω
ξέρω τελικά
αυτό που γυρεύω
θα με αναζητά
χτίζει η μοναξιά μου τούτο το κλουβί
ούτε η σκιά μου με ακολουθεί
σκέψεις ξεχασμένες στα άδυτα του νου
πέφτουν σα ψιχάλες τρύπιου ουρανού
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-11-2024 |