Μέσα από το χάδι σου Δημιουργός: asterios1971, Asterios Doufas Μέσα από το χάδι σου Γράφει ο Αστέριος Ντούφας 16.11.2024. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Έχεις τον τρόπο σου,
να γίνεσαι φως στο σκοτάδι μου,
να καίγεσαι πάνω μου σαν δάδα,
και να μ’ αφήνεις γυμνό από λογική.
Μέσα από το χάδι σου,
γράφεται μια ιστορία αμαρτίας,
εκεί που το σώμα μιλά
και η σιωπή σου γίνεται κραυγή.
Κι εγώ, σκλάβος της ανάσας σου,
σε ακολουθώ,
όπου η επιθυμία γίνεται πάθος
και το πάθος, φυλακή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-11-2024 |