Τι να πούμε τώρα πάλι Δημιουργός: koyloykakoselias, ΚΟΥΛΟΥΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τι να πούμε τώρα πάλι
Πρωί-πρωί σε συναντώ
έξω από το σπίτι
ήλθες ξανά από εδώ
ξαφνικά σαν κομήτης...
Ήλθες ξανά από εδώ
έξω από το σπίτι.
Τι να πούμε τώρα πάλι
τι να κουβεντιάσουμε
όλα προκαλούνε ζάλη
γι΄αυτό άς σχολάσουμε.
Άν δεν κατάλαβες καλά
να σού το εξηγήσω
αλλού είμαστε τώρα πιά
πίσω δεν θα γυρίσω...
Άν δεν κατάλαβες καλά
πίσω δεν θα γυρίσω.
Εμείς τελειώσαμε λοιπόν
και πήραμ΄άλλες στράτες
για μένα είσαι παρελθόν
μην ζείς με αυταπάτες...
Εμείς τελειώσαμε λοιπόν
μην ζείς με αυταπάτες.
Τι να πούμε τώρα πάλι
τι να κουβεντιάσουμε
όλα προκαλούνε ζάλη
γι΄αυτό άς σχολάσουμε.
Όσα στην ακροθαλασσιά
εφτιάχναμε στην άμμο
συντρίμμια γίναν μονομιάς
και πέσαν όλα χάμω...
Συντρίμμια γίναν μονομιάς
και πέσαν όλα χάμω.
Ότ΄είχαμε να πούμ΄εμείς
τώρα έχει τελειώσει
να κάνουμε νέα αρχή
δεν είχαμε την γνώση...
Ότ΄είχαμε να πούμ΄εμείς
τώρα έχει τελειώσει.
Τι να πούμε τώρα πάλι
τι να κουβεντιάσουμε
όλα προκαλούνε ζάλη
γι΄αυτό άς σχολάσουμε...
Ό-λα-προ-κα-λού-νε-ζά-λη
γι-αυ-τό-άς-σχο-λά-σου-με. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-11-2024 |