Ζαέρι - απόσπασμα Δημιουργός: kostas maris, Κώστας Μιχαήλ Μαρής (Kosmima) "Ζαέρι" (πιάνο & φωνή) Σοφία Σπάρταλη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ζαέρι - απόσπασμα ...
Δε μετανιώνω που έφυγαν
τα χρόνια για 'ννομη σου,
μόνο που πέρασε ο καιρός
και σ’ άλλη αγκάλη ζεις
κι εγώ έχω μείνει αμοναχός,
με την ανάμνηση σου,
γιατί όπως σ’ αγάπησα,
δε σ’ αγαπάει κανείς...
γιατί όπως σ’ αγάπησα,
δε σ’ αγαπάει κανείς...
Να ‘φερνα τα χρόνια πίσω,
στον παλιό καιρό,
από πρώτα, πιο πολύ να σ’ αγαπήσω...
Τις στιγμές να σου θυμίσω,
π’ όλο λαχταρώ,
όμως δε μπορώ, να τσι ξαναζήσω...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-11-2024 | |